Afstudeerstage Azure / Self Service- ChainPoint Arnhem

Heb jij een passie voor software-ontwikkeling, webapplicaties en wil jij een bijdrage leveren aan een transitie naar de cloud? Wil jij met jouw technische innovaties bijdragen aan een betere wereld?

Mooi, dan hebben wij hetzelfde DNA!

Onze ChainPoint software, waaraan jij gaat bijdragen, helpt bij het oplossen van wereldwijde problemen zoals o.a. ontbossing! ChainPoint maakt alle schakels in de supply chain traceerbaar en transparant. Veilig en betrouwbaar, waardoor de klant het vertrouwen in duurzame merken en bedrijven behoudt.

Actuele technische ontwikkelingen binnen ChainPoint :

 • Verdere transitie naar de cloud.
 • Internet of Things.
 • REST Api’s.
 • Apps.

En aan de verdere transitie naar de cloud ga jij je bijdrage leveren!

Wat houdt de afstudeeropdracht in?

 • Je gaat een self-service concept met een hele beperkte scope ontwikkelen op Azure waarbij het mogelijk is voor iemand om zich aan te melden.

Daarna ga je de module ‘bedrijven’ uit ChainPoint (.Net MVC) overzetten naar Azure en de mogelijkheid creëren om nieuwe bedrijven aan dit ene bedrijf te koppelen (keten inzichtelijk maken).

De grote uitdaging in de opdracht is, dat we een goede basis hebben om steeds nieuwe componenten aan dit basismodel toe te voegen. Hierbij moet je dus goed nadenken over o.a. het database model en multi tenancy.

Wat verwachten wij van jou?

 • Dat jij een passie hebt voor techniek en .NET.
 • Dat je zelfstandig kan werken.
 • Interesse voor het werken met Azure.

Wat mag jij van ons verwachten?

 • Een goede begeleiding.
 • Een gezellige, inspirerende en ondersteunende werkomgeving.
 • Stagevergoeding.

ChainPoint is een werkgever die haar werknemers graag veel vrijheid en zelfstandigheid geeft. Dat geldt uiteraard ook voor stagiaires en afstudeerders. Wij denken graag mee met onze mensen in het kader van een optimale balans tussen werk en privé. Dat betekent aan de andere kant dat wij mensen zoeken die op verantwoordelijke en professionele wijze met deze vrijheid omgaan. Denk jij dat je bij ons past?

Interesse? Stuur je CV en een korte motivatie naar h.kroneman@chainpoint.nl. Dan nemen we contact met je op om, onder het genot van een lekkere bak koffie, kennis te maken en de opdracht te bespreken.

Waar klopt ons ChainPoint-hart voor?

Het kloppend hart van ChainPoint is Johan Zandbergen, CEO, die 12 jaar geleden ChainPoint heeft opgericht om samenwerking en informatie-uitwisseling in wereldwijde leverketens te realiseren.

“In deze wereld kan geen enkele partij een duurzame keten waarborgen zonder wereldwijde samenwerkingsverbanden. ChainPoint voorziet hierin met een product dat de gehele keten inzichtelijk maakt van de boer in Guatemala tot en met het eindproduct in de winkel in Nederland. Het doel is om de efficiënte productie van kwalitatieve, veilige en duurzame producten te kunnen garanderen. ChainPoint is wereldwijd het meest vooruitstrevende keteninformatiesysteem dat ontwikkeld is.”

ChainPoint is wereldwijd actief en heeft vestigingen in Nederland, Duitsland en Frankrijk.

 

 

Top